Op zondag 14 mei kwamen de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 weer tot leven tijdens Rock around the Jukebox Open-Air Market

Vrolijke gezichten van jong tot oud konden hun hart ophalen op het buitenterrein van Autotron ‘s-Hertogenbosch. Duizenden fans van ‘the golden fifties, sixties en seventies’ kwamen rondstruinen langs de mooiste jukeboxen en grammofoonplaten in alle prijsklassen. Uiteraard mocht muziek uit die tijd niet ontbreken. 

 

Veel variatie 

Er hing een hele gezellige sfeer en bezoekers kwamen vanuit heel Europa om rond te kijken en te genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders neer heeft weten te zetten. Zo waren er veel bijzondere oldtimers, waaronder zelfs een bus, te bewonderen op de speciale oldtimer-parkeerplaats. Ook alle mogelijke (vintage) kleding, flipperkasten, meubeltjes, neonreclames, memorabilia uit die tijd en andere hippe hebbedingetjes waren er volop te vinden. 

 

Voetjes van de vloer 

De dansvloer was constant gevuld want muziek uit die tijd mocht natuurlijk niet ontbreken. Liveoptredens werden onder andere verzorgd door fifties rock and roll band The Wieners, rockabillyband The Tennessee Drifters en The Screamers met covers van bekende artiesten en bands uit de jaren vijftig tot tachtig. Ook dansers van Boogie Woogie Club ‘The Thunderbirds’ waren van de partij. Maria en Toon, bekend door hun 2e plaats bij de SBS6 dansmarathon, deelden hun passie voor dansen. Geheel gekleed in stijl waarbij de petticoat uiteraard niet ontbrak.  

 

Rock around the Jukebox Open-Air Market was een succes voor fans van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. De organisatie kijkt terug op een geweldige dag met niet alleen enthousiaste bezoekers, maar ook zeer tevreden standhouders. We willen alle aanwezigen bedanken en we zien jullie graag op de volgende editie!  

 

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt Rock around the Jukebox Experience weer binnen plaats bij en op 12 mei 2024 staat de Open-Air Markt weer in de agenda.