Rock around the Jukebox Open-Air

Rock around the Jukebox Open-Air market

Op zondag 12 mei komen de jaren ’50, ’60 en ’70 weer tot leven tijdens de 25ste editie van Rock Around the Jukebox. De sfeervolle Open-Air Market bij Autotron ‘s-Hertogenbosch brengt fans van de golden years samen en laat je het beste uit de decennia beleven. Swing van jukebox naar live optreden, kijk je ogen uit tijdens de Hot Rod show of verken de kraampjes vol lp’s, vintage kleding en andere hebbedingen uit de tijd van toen. Deze 25ste editie pakt het evenement extra groots uit, dus zorg dat je erbij bent! Bestel je ticket(s) hier.

Op het programma

Shop till you drop op de Open-Air Market 
Vintage, retro en rockabilly, het komt samen op de Open-Air Market van Rock Around the Jukebox. of je nu jouw huis of jezelf opnieuw wilt aankleden, hier ben je aan het juiste adres voor kleding en hebbedingen uit de fifties, sixties en seventies. Van flipperkast tot vinyl en petticoat tot polaroid, met meer dan 200 stands uit heel Europa is het volop struinen en speuren geblazen. Toe aan een metamorfose? Neem plaats in de stoel van de zingende kapster en ga voor een nieuwe look. Liever iemand anders in de watten leggen? Houd Rock Around the Jukebox op Facebook of Instagram in de gaten voor een mooie moederdag-winactie!

Dance like nobody’s watching
De naam zegt het al: dit evenement rockt! Er zijn prachtige jukeboxen en lp’s te koop, maar dat is lang niet alles. Rockoustics Band, Eightball Boppers en The Strawmen zetten met hun optredens Autotron op zijn kop. Rock and roll, swing around en boogie woogie. Zet je dansschoenen vast klaar en haast je op 12 mei naar de Rock-‘n-Roll Area, want hier gaan de voetjes van de vloer!

(Her)beleef de happy days op Oldtimersquare
Gaat jouw autohart sneller kloppen van wagens met karakter? Maak tijdens je bezoek aan Rock Around the Jukebox een pitstop bij Oldtimersquare. Op deze plek stelen onder andere Caddilacs, Chryslers en Ford Mustangs de show. Ontmoet trotse eigenaren of deel je passie met (mede)bewonderaars. Gezellige horeca maakt Oldtimersquare de place-to-be om even bij te tanken. Proost, op het goede leven! En daarna door naar de unieke Hot Rod show van Rockin’ Jalopy’s…

Praktische informatie
Op zondag 12 mei 2024 van 10:00 tot 17:00u vindt Rock Around the Jukebox plaats bij Autotron (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen). De toegangsprijs bedraagt € 13,00 per entreeticket. Tickets zijn online € 1,00 per stuk voordeliger dan aan de deur. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeertickets kosten € 8,00 en zijn online verkrijgbaar via de ticketshop van de organisatie of de parkeershop van Autotron.

Kom je met een oldtimer uit het jaar 1975 of ouder? Dan hoef je als bestuurder geen entree- en parkeerkosten te betalen. Extra inzittenden moeten wél een ticket voor het evenement kopen.

Rock Around The Jukebox Outdoor – 12 Mei 2024

Naam
Adres

Buiten / binnen standplaatsen:

Buiten: indien mogelijk, plaatsen zijn inclusief auto
Plaats of plaats met kraam: maat 5,50 x 5 meter breed (auto staat óp uw plaats). Overdekte kraam maat 4 x 0,90 meter en staan per 2 aan elkaar dus er is extra zijruimte. Wilt u naast elkaar staan dan dient u gelijktijdig de controle te passeren en eenzelfde soort plaats te reserveren (met of zonder kraam). Andere maat: Geef dan de afmeting op die u zou willen hebben inclusief de auto(‘s) die op uw plaats moeten staan. Extra auto’s gaan op de deelnemers parkeerplaats. Overdekte kraam maat 4 x 0,90 meter.
Plaats € 35,- p.s.
Plaats met kraam € 50,- p.s. incl. Electra
*verplicht veld, er mogen maar een beperkt aantal auto’s op het onverhard terrein staan, dus opgeven is belangrijk!
Andere maat, indien mogelijk € 1,25 p.m2
Electra:(Vereist)

Binnen: indien mogelijk
Tafel: Inclusief zitruimte (tafel maat 4 x 0,9 meter) Standruimte: Geef de afmeting op die u zou willen hebben. Er staan geen tussenwanden. Er mogen geen auto’s mee naar binnen (buiten laden/lossen). Tafel maat 4 x 0,9 meter
Electra:(Vereist)
Electra:(Vereist)

Organiseert u een demonstratie/ activiteit:

Wat verkoopt u (meerdere opties zijn mogelijk):(Vereist)

Marketing mogelijkheden

Vermelding deelnemerslijst:(Vereist)
Nieuwsbrief Rock Around The Jukebox:(Vereist)
Is het voertuig waarmee u komt ouder dan 40 jaar? (Auto’s ouder dan 40 jaar mogen niet op onverhard terrein staan, daarom belangrijk om dit aan te geven):(Vereist)

Wenst deel te nemen aan Rock Around The Jukebox op zondag 12 mei 2024 in en om Autotron, ‘s-Hertogenbosch

AKKOORD(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Alle overeenkomsten die u als exposant sluit met en op alle bestellingen die u als exposant plaatst bij Autotron Exploitatie B.V. ten behoeve van (deelname aan) het evenement zijn de Algemene standhouder- en exposantenvoorwaarden (automotive) (versie 01-07-2020) van toepassing. Middels het ondertekenen van dit formulier verklaart u de hiervoor bedoelde Algemene standhouder- en exposantenvoorwaarden te hebben ontvangen en daarmee akkoord te gaan.